-

Häi babes!<3
 
Jag och Moet är fortfarande vakna och vi typ bara håller på med telefonerna lite grann;P min bloggapp muppar sig fortfarande och så men Aaa.. Asso att blogga via mobilen utan ngn app.. Det här blev jätte konstig. Så ha det bra, PUSS!

Larvig video

Haha satt typ bara och larvade mig :P


CP-app

Juste min app på telefonen muppar och mitt internet på datan ibland så drf har det it blivit ngt inlägg;) Sry men uppdateringen blir mkt bättre när det e fixat!
Ni kan annars följa mig på instagram : eemiizofsweden Uppdaterar ganska bra där så då får ni massa med bilder osv.. PUSS"!

Bulgarien, Sunny Beach!!

Häi babes!
Kan blogga via datan nu fast bara på mammas sida men whatever;)
Asso gud vad glad jag e!! :D Mamma beställde nyss en sista minuten resa till Bulgarien, Sunny Beach så om 14 dagar så e det byebye sweden and hello Bulgarien!! OMG sååååå taggad asso!! :D Haha men ska it snacka om det nu då;) men idag har jag bara varit hemma och chillat och igår så fixade jag ju pass som kmr på måndag  ;) Fan fick sitta i 5 timmar !! Höll på att dö!! känner att jag it kan vara helt seriös just nu så ha det bra så länge, PUSS!
 
 

Home

Häi!

Nu har jag kommit hem från landet! Hur mycket jag än gillar att vara där ute så e det rätt skönt att vara hemma faktiskt, vad e det man säger? Borta bra hemma bäst elr ngt sånt :P När Moet har ätit så ska hon komma över till mig och så:) Asso kan it fatta att jag faktiskt har SOMMARLOV!:D Såå könt asso! Men måste packa upp o sådär men skriver mer ikväll, kanske en VB? PUSS


LANDET!:D

Häi!

Sry för dålig uppdatering men har varit hos min pappa och kusse så har känt att jag it har haft tid.. Men nu sitter jag iaf på båten Påväg till landet!:D So happy asso!!:D Ska bli så jävla Nice!! Känner att jag e helt hyper så bloggar när jag har tid;)
PS: Kmr it bli världens bästa uppdate i sommar men har ju sommarlov så hoppas att ni förstår!:* PUSS


Wiho!


Ung AIK supporter!:P


Sweet little Sister<3


VB


Godmorgon

Liten VB till


Vb


Sen VB

Första gång jag gjorde en VB. Ledsen för ljudet och den dåliga kvaliten men ljuset var it så bra.. Goodnight!


Rudan snart

Häi babes!

Som ni ser på rubriken så ska jag snart dra till rudan med Moet. Har varit lite dåligt väder idag men det blev mkt bättre nu så vi bestämde lite random att vi skulle bada då;) E hemma hos henne just nu. Hon ska bara packa sen ska vi till mig och jag ska göra samma sak. Men ha en fortsatt bra dag så hörs vi sen! PUSS♥

Junicarlstoft.blogg.se

Läs den här grymma tjejens blogg!
Hon e bara 12 år och driver redan en stor blogg! Rekommenderar verkligen att ni går in och tittar lite för hon e verkligen grym! 

Första showen

Häi babes!

E super glad just nu! Min mentor sa att jag kunde va med på showen iaf så idag var första showen:D so happy och imorgon så e jag ledig så om det blir varmt imorgon så ska jag och Moet åka till rudan och bada :) väldigt Nice. Men ska fortsätta äta nu så PUSS!


In school

Godmorgon

Just nu så väntar jag på att NO:n ska börja. Gud vad tråkigt jag har! Jag e den ända tjejen i min klass den här veckan så dör lite halft just nu känner jag.. Jaja hade matte nyss iaf så fick göra provet jag missade förra veckan. Snacka om ett stort F för min del..:/ fattade typ ingenting av det här kapitlet så aa.. Kan knappt vänta på att den här dagen ska ta slut! Men imorgon så har jag iaf profildag och jag känner att jag får lite panik här eftersom att jag it vet vad jag ska göra och var jag ska va osv.:S kanske bara it går? Menar vadå, ska dom sätta frånvaro på mig för att jag it e med och typ bakar och tittar på film för det e typ det vi ska göra.. Asso jag ska ju begära ledighet dom tre sista dagarna men jag måste få en mentor att skriva på och 1 av mina mentorer e typ med showen och den andra vet jag it om jag har ngt den här veckan så det blir ju skitbra!! Not-.- men nu känner jag att det här blev ett lite för långt inlägg så ska låta er vila lite nu ;P PUSS!


Färgat håret:)

Har nu färgat klart håret och blev faktiskt ganska nöjd med det !:D Det är långt ifrån klart innan det är jämt och så men det ser betydligt bättre ut nu än förut!;)
Just nu gör jag it så mkt, funderar på att möblera om hela rummet totalt så ska prata med mamma om det sen.. Mamma ska iväg om typ en kvart elr ngt sånt och då måste jag vara barnvakt..:/ Hoppas verkligen it Ellinor e på sitt dåliga humör för blir tokig då!! PUSS


Godmorgon

Godmorgon!

Nu har jag legat vaken ett tag och snackat med kussen. Ganska Nice men e skit trött så aa... Ska gå upp och fixa lite frukost till mig nu och efter det så ska jag nog färga håret direkt:-)
PUUSSS


Design?

Om ngn skulle ha lust att kanske fixa en design till mig så skulle jag bli otroligt glad! Om du e intresserad e det bara att meila till : [email protected] :) 
Skulle bli väldigt tacksam om ngn skulle ha lust att göra det, PUSS!
image description

Teenager post´s


Love Me for who I am, not for the person u wan't Me to be

Häi babes, hur har dagen varit?
Jag har haft en riktig slappardag jag. Har suttit framför datan och chattat med Moet hela dagen. Känns bra att ha fått vila ut en dag nu. Imorgon ska jag färga mitt hår igen och är ritktigt nervig på hur det kmr se ut nu när jag har två "utväxter" att behandla men hoppas bara på det bästa antar jag;) ha en bra kväll babes, PUUSSS!


One direction <3




Mitt fönster läcker..

Okej nu e det bevisat.. Jag bor i en jävla skit lägenhet! Nu har mitt fönster börjar läcka och akelius bögarna kmr it fixa det ! Blir så trött ibland-__-


Little reasons to smile


Ny design :)


Another rainy morning -_-

Ursh är det bara jag som börjar tröttna på regnet nu? dom första dagarna i Juni blir regninga och allt.. BLÄ säger jag bara.. Men ska it sitta och prata om det kanske men känner bara hur mitt humör sjunker när det blir sånt här skit väder hela tiden.. Inte kul inte kul..
Men men får väl stå ut då ;)

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra men just nu så geekar jag iaf One Direction och chattar med söta Moet <3 Klicka på namnet för att komma till hennes fina blogg:)
Jag känner att det här blev ett jätte ointressant inlägg men eftersom att jag it har några planer för dagen så blir det väl så antar jag.. Men ska it ödsla mer av er tid nu så , PUSS !!
image description

ristomtas-ryttare.blogspot.com

Läs denna underbara tjejs blogg! Hon e totalt grym och skriver om sin vardag och om ridning!
http://ristomtas-ryttare.blogspot.com¨
Ställ jätte gärna frågor på hennes frågestund! PUSS!
image description

Aj?

Tjenare babes, hur har dagen varit?
Ja ni vet ju hur min har varit så nu ska vi it prata om den kanske?
Har prec borstat ut enromt stora tover -vilket var hemskt!-. E skit håröm så det känns just nu som att mitt hår har fastnat i en borr elr ngt sånt... Börjar ångra att jag någonsin färgade håret blont:( Det blir otroligt risigt och jag får massa tover som nästan ser ut som globen typ:S Nä men mitt råd är iaf att man it borde färga det blont för det förstör bara håret totalt!
Men ska ta och sätta mig och mysa lite framför tv:n med lite sprite och en skål popcorn, mums!
Ha en bra kväll babes, PUUSSS!!
ÅH VAD JAG SAKNAR MITT MÖRKA HÅR ! :(
image description

Teenager post


12/6-2012!!

Nu e det klart! Ska åka till ett landställe med kära kussen den 12 juni!!:D So happy. Det bästa med allt just nu e att jag slutar 7:an på fredag!! Känner att jag dissade henne lite nu men hur Nice e det it att jag slutar skolan på fredag lixom?;D Hehe nej men längtar otroligt mkt nu så asso kan it ens beskriva det! Asso Gud känner att jag blir Hyper bara av att tänka på det så skriver lite senare kanske, PUSS!

Naw nutte!


Regnig morgon ;(

Ursh jag hatar verkligen att vakna upp och när man tittar ut så e det grått och fult :(( Men jag är iaf uppe nu så då vet ni det;)
Jag försöker så desperat att få tag på min kusse eftersom att vi ska åka iväg till landet den 11. Men vet it riktigt hur det blir men jag får it tag på henne :/ HELP ME!!!!!


RSS 2.0