Monday

Hei!
Idag e det ju Valborg. Vad har ni för planer??<3


Vår!:D

Nu sitter jag ÄNTLIGEN på roslagsbanan. Missade ju såklart tåget som gick 05 så har fått sitta och vänta på nästa skit länge. Tåget går it förrän om 5 min och det är skit kvavt här!:/
Det har varit skit varmt idag och just nu så skulle jag kunna döda för en cola och såklart så sitter det en gubbe framför mig med en j*vla cola!!;/ bloggar mer på tisdag elr ngn gng hos pappa om det går..;) <3


Stolt tjej här!

;D


School:(

Morgon babes, hur har eran morgon varit?

Min har varit hyfsat okey faktiskt. Åt en jätte god frukost men Moet ville smaka min latte så nu har hon ont i magen av den :S klantis där!:P
Snart ska jag in till so:n och efter det så har jag b-språk och sen e det lunch och slöjd och sen så e det byebye school!:D ska till pappa idag och jag kmr hem på tisdag så det blir nog it så mkt bloggande under den tiden ;)


Ymmie!:D

Ymmie Ymmie Ymmie breakfast!!!:D


Moet's place <3

Som jag skrev tidigare e jag som sagt hos Moet. Hon måste städa sitt rum snart så jag tänkte blogga lite;D
Asso gud vad jag älskar hennes tangentbord! Skit skönt att skriva på.
Asso kan it fatta att det redan e fredag imorgon.. Tiden har liksom bara flugit iväg på ngt sätt...
Imorgon ska jag iaf till pappa och träffa lilla Liam (lillebror som ÄNTLIGEN har fått ett namn;P) och Elina! :D (lillasyster hos pappa) Vet inte om jag ska vara där över valborg eftersom att det är på en måndag och då kanske jag it e ledig.. Om jag it ska vara hos pappa så ska jag vara med Moet vid brasan och efter det så kanske hon ska sova över hos mig:) Skit länge sedan hon gjorde det...:/
Juste, anledningen till att det har varit så dålig uppdatering i veckan har varit pga att jag typ fick ryggskott elr ngt sånt så har it varit i skolan och drf har det it funnit så mkt att blogga om förutom mitt tröga liv framför tv:n liksom? :S It så kul att läsa om det eller ? ;)
Bloggar nog senare elr imorgon och då så kommer det komma en Hiss & Diss som jag har lovat så länge ! ;D

Svenska

Häi babes, hur har dagen varit hitills?
Min dag har varit hyfsat bra. Har haft SO där jag hade prov vilket gick super bra tycker jag! :D Efter det var det idrott och ja nu e det ju svenska.
Har prec renskrivit klart min novell och tycker den blev rätt okej. Efter skolan så ska jag hem till Moet. Hon ska städa först men efter det så kanske vi ska dansa elr ngt sånt.. Typ det vanliga lixom ;)
Asso håller på och flippa ur! Vet it vad jag ska ha för kläder på dans showen.. Vi har ju typ bestämda outfits elr ngt sånt men vet it riktigt vad det e för kläder och vet it när showen är så det är ju lixom toppen u know!! NOT! -.-
Bloggar troligen mer hos Moet sen efter skolan<3
Puss & kram! ♥


<3


Kusse Arvid!:)

Söta kussen Arvid;*


Goodbye Annie! ;(

Jag vet att vi inte har känt varandra så länge men vi har ändå hunnit bli bra vänner. Du är 1 av dom roligaste och snällaste personerna jag känner och jag kommer aldrig glömma dig! Jag hoppas verkligen att du kommer få det bättre där borta i England än vad du fick här! Jag kommer sakna dej grymt mycket och hoppas verkligen inte att vi kommer förlora kontakten! Det kommer kännas otroligt tomt utan dej. Det kommer kännas så konstigt att inte möta upp dig vid tåget påväg till skolan längre.:( Hoppas verkligen att allt kommer att lösa sig för dig när du har kommit fram till England! Kan inte fatta att det är din sista dag i Sverige imorgon! Vet att det blir bättre för dig men kommer sakna dig så mkt! 
Ha det så kul i England Annie ! <33


Ops

Sry glömde en bild:S


Mini shopping

Var i handen idag och köpte lite grejer med Annie och moet så här kmr lite bilder på det;)


Svenska..

Häi babes!
Min "lärare" har prec gjort det största misstaget ever och lämnat min klass att ha en lektion helt själva och låta oss "jobba" på egen hand..:S Det är ungefär 30 pers i min klass och det kanske är 5 som jobbar?:S Fail!!
Jag själv har redan gjort klart min novell så jag har inget att göra :D (Asso killarna i min klass e dom största geekarna EVER!!:O)
P.S: om du har instagram så följ mej gärna! Emelie_bw heter jag;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3379716/images/2012/pic_198945793.jpg" class="image">


Godmorgooon!!

Godmorgon alla läsare!
Jag vaknade nyss och mår it så bra..:/
Har jätte ont i halsen och så e jag såklart trött oxå.. Nu ska jag ta och göra mej iordning och efter det ska jag hem till Moet;) Nu ska jag gå och göra lite frukost så puss på er!<3


Ronya!!:*

Häi babes!
Har tänkt berätta lite om min dag:)
Först så var jag tvungen att vakna jätte tidigt pga att mamma var tvungen att gå tidigare och jag vaknar it av klockan..:/ Efter det så bytte jag om och sminkade mej och sen drog jag iväg till skolan. Fick veta lite sorgliga nyheter som jag it vet om jag får ta upp nu men kan kanske skriva det när den personen har berättat. Iaf. Efter skolan så drog jag hem till söta Ronya:D har saknat bruden grymt mkt asso! Nu sitter jag iaf och tittar på tv och snart ska jag se på Desperate Houswives ;)
Puss sweeties!<3

Haha cool syrra man har asso!?


Aah-.-

Ronya skrev väldigt onödigt inlägg tkr jag ;) -.-
bry er IT om den dumma bilden


Hahaha !!

Hahahahaha Ronya häääär!!! =DDD http://ristomtas-ryttare.blogspot.com!!! Checka :DDD<33333 Emelie gillar en kille :DDD


Hunger Games

Häi babes, var och såg Hunger games i lördags och gud vad bra den va! ;D Lite hemsk och så kanske men bra ;) Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft ngn stor lust att blogga överhuvudtaget men nu e jag igång igen. Ska börja uppdatera mkt bättre från och med nu ;)

My hair..;(

Lite bilder på hur mitt hår blev efter färgningen.. Ser mkt värre ut i verkligheten + att det här vAr bara framifrån.. :( ( ska fixa det på söndag )


Annie's back! :)

Häi babes, sovit gott ?
Jag vaknade för en liten stund sen och snart så ska jag ta och göra lite frukost. Sitter och chattar med Annie, hon har varit i England i ungefär 10 dagar och har nu kommit hem. Saknat henne otroligt asso och imorgon ska jag,Annie och Moet va :) Men bloggar mer senare idag istället så..

Poor mother ! ;(

Häi babes, vad gör ni för kul ?
Själv så sitter jag uppe hos Ronnie (syrrans pappa) eftersom att mamma har blivit riktigt sjuk.. Eftersom att jag uppenbarligen it sitter vid min data så får jag ta den dära Hiss och Dissen ngn annan dag. Just nu så sitter jag och chattar med Moet och om en stund så ska jag nog ta och sätta på en film och bara mysa :) Föresten, är det ngn som vet när Gossip Girl går? Såg ett program av det en gng men har glömt vilken tid och vilken dag den går på :S haha fail!! :P Skulle uppskatta om ngn som vet det kunde lämna en kommentar om när det går :)

Moet, som vanligt :P

Godmorgon babes, vaknade lite tidigare idag än vad jag gjorde igår ;) Haha, som vanligt så e jag ju med Moet och vi ska ju ofc spela Sims 3 om en liten stund :P haha snart kmr ni ju kunna mina dagar utan till.. Kommer ha en Hiss & Diss senare idag så ni vet ;) Ska vara lite social nu så...



J*vla omogna ungar-.-

Häi babes.
Idag har jag haft en awesome day med Moet:) Vi spelade Sims 3 och drack Cola och åt Grillringar,mums! :D.
Skit nice asso. Ska till henne imorrn oxå och förhoppningsvis så kan jag fixa håret imorrn;)
Ska till henne imorgon oxå och antar att vi ska göra samma sak fast utan läsken och ringarna :( Heh skojja bara.
Asso jag tkr att ni kan börja kommentera lite eftersom att det inte direkt e kul för ngn att blogga om ni inte anstränger er lite oxå?



Länkbyte

Häi babes.
Har ett länkbyte med underbaraste Moet ! <3
Klicka på bilden för att komma till hennes fina blogg↓
image description

Moet + Sims 3!

Häi babes, vad gör ni då??
Ja, rubriken säger ju allt. Vaknade typ exakt för en timme sen så har ju typ sovit bort halva dan vilket e lite synd.. Men nu e jag iaf hos Moet och hon äter ngn röd curry grejsimojs som smakar skit bra! Men bloggar mer sen istället för nu vill jag faktiskt spela Sims :D
Puss på er ! :*


Just nu : Cyberbully

Rekommenderar den verkligen! <3

Alcatraz

Häi babes!
Just nu så sitter jag och tittar på en ny serie som heter Alcatraz ;) Skit bra serie asso! Går på måndagar runt 9 och 10 ;) Rekommenderar den verkligen. Men tror att reklamen e slut nu så ska gå och fortsätta titta nu;) Puss på er!



Sims 3 :)

Häi babes, hur har ni haft det?
Själv så har jag inte haft det så bra.. Färgade håret nyss och det ser ut som att tusen färger har spytt över mitt hår ;( Det kan man kalla fail på hög nivå.. Ser hemskt ut och jag ljuger verkligen inte när jag säger att om det här it e fixat tills på måndag så går jag it till skolan elr så kmr jag fixa en fucking peruk !
Jaja just nu så sitter jag hos Moet och vi ska snart spela sims 3 och så,  vad ska ni göra idag? Men ska spela nu så bloggar väl mer snart ;) Kmr it bli så mkt bilder iaf för att håret ser ut som aa jag vet inte vad.. Nu vet ni det iaf så Puss på er så skriver jag snart igen! ;*

RSS 2.0